zondag 2 mei 2010

Het aanzoek


In het weekend van 10/11 april 2010 werd zij door hem "ontvoerd" naar Parijs onder het mom van: je wordt binnenkort 29 dus dit is je verjaardagskado. Daarbij zijn we op 22 april 7 jaar samen dus vieren we dat ook alvast. Leuk!
In Parijs aangekomen bleek dat we een in een hip hotel zaten. Dat zou een leuk weekendje worden! Op zondagavond was het moment daar. We stonden op de Eiffeltoren en hij vroeg aan haar: vind je dit een romantisch moment? Ja, natuurlijk vond ze dit een romantisch moment. Het vroege avondzonnetje scheen heerlijk in ons gezicht en we stonden op een van de meest romantische plaatsen ter wereld. Natuuuuuuuuuurlijk vond ze dit een romantisch moment! Daarop ging hij op 1 knie en vroeg de langverwachte vraag: wil je met me trouwen? JAAAAAAAAAAAAA! Het doosje ging op z'n kop open, oh jee, de ring viel bijna van de Eiffeltoren. Hihi! Maar het kwam goed! Tranen van geluk (had zij nog nooit eerder ervaren) en een lange, innige omhelzing.
Hij had speciaal een ring laten ontwerpen en zelf een mooie saffier uitgezocht. Gelukkig de felste kleur roze die hij kon kiezen. Precies wat zij graag ziet. Het moge duidelijk zijn: dit wordt een knalroze bruiloft!
Hoe ben jij ten huwelijk gevraagd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten